Headerbild

Praobesök på tisdagen

2012-11-26 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Efter lång frånvaro kändes det som man fick vara med och praoa med alla rutinerade o spänstiga löparna. 15-talet var det som efter en del diskussioner vände kosan in mot stan, för att fortsätta mot Myggbo. Som prao fick man börja med att byta ihop med all

Några tyckte det gick för fort redan till Myggbo! Snack om mellangrupp!? Kul förut när vi körde ihop till Wienercondis. 4.20 är för fort för mig, orkar bara 7-8 km då. Bra fart på slutet. Vi avslutade med några backintervaller. Kanonkul att det blivit en långsam grupp! Det var några av alla kommentarer jag snappade upp, kommentera gärna hur du vill ha det! Utöver den stora klungan var också som vanligt tonårsbrudarna på plats, vilket verkligen värmer, en tur till polisen blev det upplyste Cornelia. Bara att ligga i tjejer, hoppas fler ungdomar/ junisar hakar på. Rådman hade otur (eller var det med flit) och glömde skorna hemma, så kan det gå - men nästa gång är de med.

Själv tog jag ett varv på elljusspåret för att kolla belysningen, 13 lampor trasiga, samt ett vedervärdigt underlag. Ni som håller med mig kan väl höra av er till kommunen och Fritidskontoret, bra om fler trycker på. Kan också berätta att självaste Magnus Northug körde 4 minuters inför nästa världscupinsats?

Så kan det gå till en vanlig gråmörk tisdag i Tråbacken. På torsdag kör vi igen, välkommen då!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in