Headerbild

Lars Johansson i hetluften

2012-11-06 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Lars Johansson, den "gamle" AOK-aren gör nu stor succé i Hockeyallsvenskan. Han spelar nu i VIK och ligger tvåa i Hockeyallsvenskans målvaktsliga. Toppar gör NHL-ledige Victor fasth. Just nu är Lars högaktuell för en fantastisk assist. Lite turligt är det

Film och artikel från Aftonbladet

För nya i klubben kan vi berätta lite mer om Lars och hans familj. Lars började som talangfull orienterare i AOK och hockeymålvakt i ABK (troligen den mest konditionsstarka målvakten av alla). Sedan blev det hockeygym i Mora och spel i Elitserien där och så småningom VIK från förra säsongen.

Lars storebror Martin har hittills nått störst framgångar av de fyra syskonen som VM-medaljör i orientering. Martin satsar nu mest på skidåkning. Han har faktiskt gjort åtminstone en världscupstart. Även storasyster Elin och tvillingsystern Ida har nått stora framgångar i orientering.

Även pappa Anders, bror med Rune, Sven-Olof och Erik alla AOK-profiler, har också nått stora framgångar i orientering. Toppen kanske var åttondeplatsen på natt-SM 1968 två tredjeplatser på 10-mila. Mamma Elisabeth går inte heller av för hackor. SM-stafettguld för göteborgsklubben IK Stern och en hel del framgångar också i AOK-dressen. Nu bor Anders och Bettan i Mora.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in