Headerbild

Första Tråbackstorsdagen i 25mannas tecken

2012-10-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Höstens första Tråbackstorsdag gick i 25mannas tecken. Ganska mycket folk, framförallt var det promenadgruppen som var mångtalig. I övrigt löptes det såväl på väg som på stig och elljusspår. Samlingen vid det gemensamma fikat var nog ändå kvällens höjdpun

Som nämndes i ingressen så var det många i promenadgruppen. 8 pers, men var var reflexvästen Börje. Den tjuvstartade som vanligt redan 17.15.

Det var lite glest med barn/ungdomar, men hela familjen Åman med barnen Axel och Irma var ute och sprang på elljusspåret. Dit stack sedan Frida Almkärr, Tindra Jernström och Emma Hansen. Bra tjejer!

När de stack ut kom Linus och Ola Jernström redan tillbaka från ett pass på tvåochenhalvan. Linus hade skitat ner sig rejält!
Viktor Lundén, Anders Andersson och nye 14-årige Edvin Malmqvist drog iväg på gatorna runt i Bengtsbo.

Runt pingisbordet sågs Steffe och Tom "JOW" Hansen göra upp i pingisens höststart. Där blir det nog tuffare på tisdagarna i fortsättningen.

I övrigt var det flera än dessa som var ute på olika löprundor och annat.
Efter bastun var det så dags att ta fikabordet i besittning. Maj-Britt tillsammans med Berit och Stig-Olof Ståhl såg till att alla fick det man behövde.

Vid ett bord drog Frasse upp riktlinjerna för tisdagens Veteran-OL. Vattensjuka parkeringar gör att man får ta till lite kreativa lösningar.

Thomas körde lite info inför lördagens 25-manna. Inga dramatiska nyheter, mest praktiska saker som du kan läsa dig till i 25-mannaartikeln.

Roligast denna kväll var hela familjen Åman och pappa Johan med sonen Edvin Malmqvist.

Sammantaget en riktigt trevlig första Tråbackstorsdag. Nu är det bara att mata på i fortsättningen!

 

Här är lite blandad info att ta del av:

Gemensam löpning

Ambitionen är absolut att vi ska hålla igång hela hösten och vintern, framförallt på tisdagarna. Nästa tisdag, 9 oktober är siktet ställt på att träffas och diskutera upplägget.

 

Torsdagsfika

Från och med nu på torsdag kommer det att bli fika i stugan efter träningen. Torsdagarna har varit vår viktiga mötesplats genom åren, lite trögt förra vintern men nu hoppas jag fler vill vara med. Återkommer med ev aktiviteter för ungdomar och andra. 18.00, träning, bastu, fika.

 

25-manna

2 lag mönstrar vi till lördagens 25-manna stafett, starkt! Buss från Dalahästen tidig lördagmorgon, mer info på hemsidan.

 

15-manna

Känns som intresset är lite svalt, hur är läget Lalla? Är siktet inställt på 2013?

 

Veteran-OL

På tisdag arrangerar vi veterantävling, Fransson har lagt banor. Funktionärer behövs, ev blir det snack om saken i samband med fikat på torsdag, annars kontaktar du Fransson direkt.

 

Bingolotto

Klubben säljer Bingolotter. Du prenumererar och får lotterna hemskickad, jättesmidigt. Till jul och nyår har vi lite extra lotter, stöd oss gärna. Elsie håller i trådarna, 551 02

 

Svenska Spel

Du som har spelkort och brukar spela i olika former har nu chans att stödja klubben genom att registrera din favoritklubb. På så vis får vi del av en större kaka.

 

Släpvagn

Klubben köpte för några år sedan en släpvagn att ha vid olika arrangemang, den får du som medlem hyra för 100:-/ gång el dag.

 

Daladubbeln

Nästa helg körs Daladubbeln, dit åker ett gäng ungdomar o ledare. Där finns även direktbanor.

 

Det var ett axplock av vad som är på gång, hoppas vi ses.

 

Hälsn Stefan

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in