Headerbild

10 på första barn/ungdomsträningen

2012-08-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På "höstens" första barn/ungdomsträning märktes att många fortfarande är ute och rör på sig. Ändå var det 10 barn/ungdomar på plats. Föräldrar, ledare och andra intresserade medverkade också. Steffe hade lagt lite korta uppstartsbanor på Nybybergsområdet

Väldigt roligt att systrarna Amanda och Hanna Daniels är med på riktigt igen och även ett rejält gängav årets nybörjare.
Alde och Nora Johansson har fin uppbackning av morfar och mormor Lennart och Ann-Marie Andersson.

Vid infot före träningen berättade Marcus Johnsson lite om vilka klubbkläder som finns och hur hanteringen runt detta går till.

Vi hade också besök av Marika Lundin en 21-årig tjej från Västerfärnebo som börjat med orientering i år, faktiskt som funktionär på 10-mila eftersom hon har en pojkvän i Tjällmo-Godegård. Marika hälsade på oss redan i helgen då hon i stor stil vann ÖM4 på Olas tävling i Nykrogen.
Annars är det ishockey som gäller för Marika. Hon känner mycket väl till skogsbotjejerna och har speklat i Skogsbo, bästa kompis Linn Rickmo.
Under studierna till jägmästare i Umeå har hon senaste vintern spelat divisionetthockey med Lisa Miskovsky som lagkamrat.

Brev som gått ut till alla ungdomar upp t om 20 år

Upptaktsbrev

Uppföljarlista till alla som vi hoppas vill ställa upp som uppföljare. Tre olika grupper med två aktiviteter per grupp:

Uppföljarlista

Ungdomsgruppen

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in