Headerbild

En sen inbjudan till: Födelsedagsjogg 22 mars

2012-03-22 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Jubileumsloppet Svenska Marathonsällskapet fyller 60 år under 2012. Vi har valt att fölägga jubileumsloppet till Kunsgbackaloppet. Vid Kunsbackaloppet kommer det att finnas en sträcka för den som vill anta utmaningen att springa en helmara. Födelsedag

Torsdagen den 22 mars är det på dagen 60 år sedan bildandet av sällskapet och då bjuder sällskapets styrelse in till födelsedagsjogg. Denna jogg genomför ni på valfri plats och tidpunkt på dygnet. Det viktiga är att ni joggar distansen i en följd och detta gäller bara den 22 mars. Tempot är inte det viktigaste utan det är tanken som räknas.

-------

Det hade varit passande att springa 60 km denna dag men det hade nog inte lockat så många, så distansen som gäller är överkomliga 6 km. Hitta gärna något trevligt sällskap och jogga ut en sväng på minst 6 km. När ni kommer hem så går ni ut på nätet och besöker vår hemsida så kommer där finnas mer information om hur ni registrerar ert deltagande i födelsedagsjoggen. Det kommer att lottas ut priser bland er som deltar. Detta är öppet för alla, så locka med era löparvänner

Vi erbjuder nu på begäran från medlemmar på jogg.se en halvmarathon distans. Glöm inte att logga passet med gps. Det utlovade extra beviset på deltagande gäller FORTFARANDE bara de som springer en hel marathon den 22 mars. Men vi kommer att lotta ut priser bland alla som deltager så där finns de som springer en halvmarathon. Spring bara halv eller hel marathon i ett sträck och logga den med gps och registrera den sen här. Glöm inte epost adress så vi kan kommunicera med er.

Alla löpare som är medlemmar i svenska marathonsällskapet och som samlar för marathonlopp för våra utmärkelser får räkna med detta lopp. Styrelsen tog ett beslut som möjliggör detta UNDANTAG. Jag kommer personligen att granska allas gps data och kommer kontakta alla som en bekräftelse på detta. Detta är ett stort undantag men vi gör det i samband med sällskapets 60åriga födelsedag. Välkomna att deltaga.

Roger Andersson
Ordförande i Svenska marathonsällskapet

---------------------------

Jan Ternhag 070-3654430

medlemsekreterare & web-master

Svenska Marathonsällskapet

http:/www.marathonsallskapet.se

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in