Headerbild

Livlig Tråbackstorsdag med många ansikten

2012-03-21 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Rubriken på artikeln om veckans Tråbackstorsdag är tvetydig vilket var meningen. Många ansikten var på plats, såväl äldre som yngre. Dessutom var det en mängd aktiviteter som bjöds. Alltifrån promenadgruppen till en återblick på fjolårets VM i orientering

Promenadgruppen var först ut. Gymnastiken med Susanne och Helena samlade ett fullt aktivitetsrum. Heders tjejer! Johan Wanner körde stafetter/lekar/intervaller med ett rejält gäng barn/ungdomar. Riktigt kul verkade man ha! Ett annat gäng var ute och löpte.

Kvällens huvudnummer var dock Lalla Dickfors 49, som berättade och visade bilder från fjolårets VM i orientering i Schweiz. Det är Lallas kunskaper om rehab och massage som förde honom till jobb åt det tjeckiska landslaget. Han har tydligen, trots hårda nypor (eller tack vare), fått förnyat förtroende,. Det bär snart iväg igen!
Väldigt intressant var det och för dem som inte vet så är Lalla dessutom en riktigt bra fotograf!
Mycket folk var på plats och det här blev en verkligt fin aptitretare till Eva Jurenikovas besök på söndag.
Malin Wanner och Anneli Holmquist stod för kvällens service och Maj-Britt hade kokat soppa som var av köttfärs- och grönsakskaraktär

120322lalla2

Jag vill se en hel del kommentarer under denna artikel. Skriv hur du vill springa på torsdagen, skriv helt enkelt att du kommer elelr att du inte kommer. Lite aktivitet tack!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in