Headerbild

Herrarnas Julbad fredag 16/12

2011-12-10 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Kvällen inleddes med blandade aktiviteter, ett gäng promenerade, ett gäng sprang runt pingisbordet, ett gäng sprang gatlopp! I det sistnämnda drevs farten upp ordentligt på slutet. Efter att inspirerats av damerna kördes även en tipspromenad, dock inomhus

I klubbstugan hade gossarna Erik o Börje dukat tjusigt långbord och ställt iordning delikatesserna. Börje tog ton med "hej tomtegubbar..." och kalaset kunde starta. Maten lät sig väl smaka och kockarna erkändes med högsta betyg.

Sedan var det dags att rätta tipspromenaden där några av svaren kom genom att 3 tomtar i stöten skulle upp till bevis. Det var Leif som var "smartas", Anders blev bäste tomte och Bo-Göran var snabbast av alla. Bäst tippare (med endast 7 rätt av 12) blev Gustav, Sören och Micke. Därefter prisades Åke för sin fina klippargärning under året och likaså Harri men då för sina insatser med löpargänget o bl.a tempopassen.

Våran ständige underhållare Thomas bjöd inte upp till dans men väl till både allsång och andra gamla slagdängor. Utöver Thomas sånginsats får gruppen ett högt betyg för sin sånginsats, post o brevbärarduon Anders o Kalle glänste kanske allra starkast. En del historier kom i dagen och livliga diskussioner pågick både här och där så ibland var det inte alltför tacksamt för trubaduren.

Kul att ungdomarna Gustav o Sebastian var med och fick se hur det går till samtidigt som de sänkte medelåldern en del. Kul också att Dave som är i Sverige några dagar tog sig tid att vara med.

Sammanfattningsvis blev det 29 (?) gubbar och som jag tycker ett mycket lyckat och trevligt julbad. Tack Börje, Erik o Thomas och alla andra som bjöd till! Avslutningsvis kom Östen med förslag att vi skulle kunna köra lite "brainstorming" om allt möjligt i samband med torsdagarna för att komma vidare och framåt med olika saker inom föreningen. När var egentligen första julbadet, och har det varit varje år sedan dess? Är det någon som vet?

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in