Headerbild

Nu är våra DM-arrangemang över - tack till alla!

2011-09-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Nu har vi klarat av natt- och sprint-DM på ett bra sätt. Trevliga arrangemang som uppskattades av deltagarna. Stort tack till alla funktionärer, sponsorer, deltagare och publik som hjälpte oss genomföra tävlingarna på ett så bra sätt.

På natten var det Lalla Dickfors som lagt banorna. Vi visste att det skulle gå fort, men att det skulle gå så fort som det gjorde kunde nog ingen ana. Erik Rost sprang 10,4 km på 50 min. Det blir ca 4,40 per/km.
Även övriga deltagre verkade uppskatta den öppna och trevliga terrängen. Ett minus verkade dock de flesta vara överens om. Det var lite väl lätt att söka av reflexerna med lampan i den öppna terrängen. Det kanske skulle ha varit bara skärmar också på natten.

På sprinten var det Lars Lundén och Magnus Lundin som svarade för banläggningen. Båda två "rookies" som banläggare. De fick mycket beröm av många deltagare som tyckte det var en riktigt rolig sprin. De lyckades också pricka in idealtiderna bra för de olika segrarna.
Mycket speciellt med delad seger i H21 mellan William Lind Malung Skogsmårdarna och Zsolt Lenei en ungrare tävlande för Mora.

Även i övrigt gjordes en stor arrangörsinsats för att få folket att trivas. Stort tack till alla från täåvlingsledningen.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in