Headerbild

Barn/ungdomsträning torsd 7/9

2010-10-05 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Vi kör en lite improviserad barn/ungdomsträning natt på torsdag. Samling Tråbacken 18.00. Ta med lampa om du har eller har någon att låna ut. Dusch och bastu. Gemensam fika nästa torsdag i nyrenoverade lokaler.

Till hösten och vintern har vi inte planerat in några träningar för våra barn- och ungdomar. Förra året blev det efter några träningar väldigt tunt med både ungdomar och ledare. Därför bestämde vi att vi inte organiserar några ungdomsträningar denna vinter.

Naturligtvis vill vi jättegärna att barnen/ungdomarna kommer till Tråbacken kl 18.00 på torsdagar och springer med sina kompisar eller sina föräldrar. Det går förstås också bra att leka både ute och inne och när snön kommer blir det skidåkning.

För de lite större barnen (ungdomarna) blir det naturligt att springa med de vuxna. Det finns garanterat tempo som passar.

Vissa torsdagar kommer det att bli tunnbad, se hemsidan för info om när det blir! Det nästan mysigaste är sen bastu och fikastunden tillsammans inne i finstugan!

Om det finns föräldrar som gärna vill att det ska bli träningar för barnen/ungdomarna så är vi förstås jätteglada för alla som kan tänka sig att fixa aktiviteter för våra små! Hör av er till Thomas eller Sussie i så fall!

Torsdag 14 oktober räknar vi med att det ska bli första gemensamma fikat då anläggningen troligen är klar att tas i bruk då.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in