Headerbild

Rapport från Ungdomarnas Julbad 27-28/11

2009-11-23 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Ungdomarnas Julbad genomförde fredag/lördag. Många barn/ungdomar på plats, ca 25. Under läs mer hittar vi Sussies rapport. Vi kommer även att komplettera med Johans foton.

Fredagen den 27/11 gick årets julbad för de yngre av stapeln. Vi blev glädjande nog 25 barn och 2-6 vuxna. Vi började med lite lekar inne i aktivitetsrummet med orienteringsinslag tex kartteckens-stols-leken som blev en favorit direkt. Efter lekandet var det dags för middag. Maj-Britt kunde inte vara med på kvällen, men hade förberett tacos så att det bara var för oss andra att duka och ställa fram allt. Efter maten hoppade alla barnen ner i tunnan i olika omgångar! Det var varmt och mysigt sades det!

Efter lite fredagsmyssnacks och den obligatoriska viskleken och vi så småningom gjorde oss klara för natten var det flera som åkte hem pga andra aktiviteter, men många sov kvar också tillsammans med Sussie, Johan W och Kristoffer. Inget barn behövde ringa hem för hämtning vilket nog är första gången vad jag minns...

På lördagen vaknades det runt kl 8 vilket får anses vara sovmorgon i dessa sammanhang, härligt! Frukost och sedan träning på Thomas nyutsatta banor och kontroller.

Ett stort tack till många denna gång: Maj-Britt för mat mm, Thomas för banor, Sven-Arne för eldning, Johan W och Kristoffer för all hjälp och alla ni som hjälpte till med mat och städning. Slutligen en kram till våra fantasktiska barn för att ni vill vara med och trivas tillsammans i Tråbacken!



Ungdomarnas Julbad.pdf

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in