Headerbild

Fortsatt bra intresse på tisdagens löparträff

2009-11-16 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

25-talet reflexförsedda löpare gav sig av gemensamt mot Älvnäsleden.....

och det verkar som gänget höll ihop lite bättre den här gången. Sedan splittrades det upp i olika gäng, turen gick bl.a via Månsbo och Högbo för att avslutas via Axel-J vägen hemåt. Maj-Britt fixade som vanligt fika och sedan var det Harris tur. Han presenterade sig själv som ”båtflykting” från Finland 85, han berättade också om sina löpmeriter, vilka var väldigt imponerande (inte visste jag att du varit så snabb Harri). Efter det fortsatte han sedan att berätta om konditionsträningens ädla konst. Gruppen fick bl.a lära sig om skillnaden mellan aerob o anaeorob träning. Han berättade också om vilken träningsintensitet som är lämplig för att utvecklas och gav tips om olika intervallträningar. Upp emot 30 åhörare lyssnade intresserat. 

 

På söndag blir det löpskolning, 10.00 i Tråbacken - ombytt och klar. Sedan löprunda, fika/ hamburgerlunch. Avslutas med hur man kan göra ett träningsprogram. Alla löp o jogging sugna välkomna! Ta gärna med en kompis var!

Jag tycker det här känns fantastiskt positivt. Dels att samla en stor grupp som sticker ut ihop och möjlighet att få sällskap med jämnbördiga, en stor sporre för alla! Alla blir vinnare! Sedan att vi kan väva in lite teoretisk kunskap på vägen och på söndag även lite löpskolning gör det ju bara ännu bättre.

 

Välkomna på söndag 10.00, men också varje tisdag o torsdag 17.30!

 

 

 

 

PS. För dig som missade gårdagen ska vi försöka ordna, om du vill, så du kan ta del av Harris PowerPoint presentation.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in