Headerbild

Adventscupen summeras

2023-01-16 i Allmänt

På grund av sjukdom i arrangörsledet så flyttades sista deltävlingen av Adventscupen fram till efter julhelgerna men nu så smällde det till på riktigt. Eller vi trodde åtminstone att det skulle smälla mer än det faktiskt gjorde.

Här är gänget samlat för start på sista etappen.

Sara och Folke Jernberg. Sara har knappt missat ett träningstillfälle sedan 25-manna och Folke börjar bli en rutinerad natträv

Uppgiften var att gissa sin tid på en cirka 2 km lång bana som gick mestadels efter stigar bakom klubbstugan. När man väl gissat sin tid och allt fanns nedtecknat så kom twisten. Varje person skulle ha med sig 8 ballonger runt banan där det såklart blev poängavdrag för varje ballong som gick sönder. Det var dock inte många som kom tillbaka med trasiga ballonger till arrangörernas förtret. Vi såg framför oss hur det skulle smälla ballonger i hela skogen, men tji fick vi.

Otroligt duktiga på att gissa sin tid var Folke och Sara som missade med endast några sekunder. Undrar om de har ballonger knutna runt kroppen när de tränar också?

Hela cupen avslutades sedan med hamburgergrillning på gården och sedvanlig prisutdelning sker efter fikat nu på torsdag. Alla som är på plats får pris.

Bonuspoäng gick den är gången till Theo som fick gissa arrangörernas ålder och han gjorde det så ”bra” att han borde få maxpoäng egentligen. Marlene fick bonuspoäng för att hon hjälpte Linnea med pannlampan och Mattias för att han visade sig vara en riktig grillmaster.

Tack för den här gången och väl mött på torsdag och sedan återkommer vi såklart med Adventscup anno 2023 i november och december.

Anna-Karin och Aino

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in