Headerbild

Våra barn/ungdomar i DOL-kampen

2023-05-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi hade en hel del barn/ungdomar på plats i DOL-kampen i helgen. En del var med båda dagarna och några valde en av dem. Sammantaget skötte de sig jättebra. Orientering är en komplicerad idrott så det behövs mycket träning. Ibland kan det vara lätt att tycka att man är "dålig" när man är långt efter, men det beror oftast på att de bästa har varit med längre och tränat mera.

Molly Glad får symbolisera våra barn och ungdomar. Molly gjorde sin första tävling i D12. Gul nivå och inte så lätt. Några misstag blev det så klart, men jag är säker på att hon lärde sig massor!

På lördagen sprang Zackarias Wiklund Thörnqvist H12 och Molly Glad D12. Båda gjorde det riktigt bra även om Zacke tyckte han var dålig när han jämförde tider med de bästa. Det här var Zackes första riktiga tävling och dessutom på gul nivå. Bara att köra vidare, resultaten kommer fortare än ni anar om ni bara tränar på.
Theo Lindell
körde H10 båda dagarna och här märks det tydligt att det går framåt! Emil Glad sprang H10 på lördagen och det var debut. På söndagen körde han Mycket lätt med pappa Stefan i bakvattnet.,
Vincent Andersson sprang inskolning med farfar Inge medan Sixten Hedström och Elton Strömberg hade Sixtens pappa Roger med som följeslagare. Efter vägen sa Elton: - Skynda dig Sixten jag tror att det luktar korv!

På söndagen sprang Vide Almén och Dio Lund Mycket lätt. Vide med mamma Mia och Dio med mamma Sofia. Sofia fick göra ett dubbeljobb då hon också körde med Effi på Inskolning. Louie Hardyson hade mormor Ritva med sig.

Alla våra barn/ungdomar som var med fick också pris av oss. Presentkort på Letro sport på lördagen och Bagheera på söndagen.

De fick dessutom poäng i nya Poängligan som är upp t om 20 år:

Så här får man poäng: Tävlingsklass 10, Öppen klass ensam 8, Öppen klass med hjälp 6, Inskolning 4

Theo Lindell 20
Emil Glad 16
Molly Glad 10
Zackarias Wiklund Thörnqvist 10
Anja Mickelson 8
Vincent Andersson 8
Vide Almén 6
Dio Lund 6
Sxten Hedström 4
Elton Strömberg 4
Louie Hardyson 4
Effi Lund 4

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in