Headerbild

Märkning skidspåren - nya skruvar, läs!

2023-07-19 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Arbetet med skidspårsmärkningen har stannat av lite. Det som återstår är märklappar till bortre delen av 15-spåret samt alla övriga skyltar.


skidspår märkning juni 2023

Instruktioner och material finns innanför entren i Tråbacken. En del skruvskallar har gått av, kanske är det så att skruvarna ska dras med viss försiktighet.

En del stolpar ska slås i bättre. Där skruvarna gått av ska ny skruv i eller ev flytta brickan ett steg. Alla gamla stolpar ska tillbaka till Tråbacken

Skruvläget 20 juli

För någon vecka sedan markerade Lennart och Titti en sträcka från Lillsjön. Trots försiktighet vid skruvdragningen har nu flera skruvskallar gått av. Själv sprang jag där både i tisdags och förra tisdagen och jag upplevde att det var värre nu senast, en sträcka var nästan varannan skruv trasig! Så trist!

Jag har idag varit till Wurth och pratat om detta och de kan inte förstå vad som hänt och tycker absolut att det är rätt skruvmodell. Jag fick nya skruvar med mig och vi får hoppas att det var något "materialfel" på de vi fått tidigare.

Nu blir det tyvärr dubbelarbete på många ställen. Antingen går det att kila i ny skruv annars får vi helt enkelt flytta brickorna någon millimeter.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in