Headerbild

Avesta Propagandan 19-20 augusti (info för AOK-are)

2023-08-13 i Allmänt

I onsdags hade vi ett avstämningsmöte inför årets dubbeltävling. Arbetet fortskrider på flera håll och ju närmare dagarna vi kommer ju flera kommer bli engagerade. Vi kommer att bygga upp målområdet i slutet av nästa vecka, så håll utkik på hemsidan om tid och plats.

Vi kommer i år att arrangera våra nationella tävlingar vid Näcktjärn. Jag har tagit åt mig att vara ”Tävlingsledare” och försöka hålla ihop trådarna. Arbetet fortgår sedan länge med i första hand kartritning och banläggning. Successivt kommer flera bli delaktiga. Näcktjärn har en begränsad målplats och endast vägparkering men fin terräng.

Här har vi Micke Blixt och Ola Jernström under fjolårets Avestapropaganda vid Storsjön 

För att klara arrangemanget behövs förstås ett gäng som jobbar och vi är glada och tacksamma om du kan göra en insats. Vore snällt om du kan ta kontakt med respektive funktionsansvarig och berätta om du kan hjälpa till eller inte. Saknas du på listan men kan och vill göra en insats är det bara att höra av sig till Stefan Nyberg. 

Byggnation vid målet fredag 18 augusti

Jag bedömer att det räcker att bygga vid målet endast på fredagen. Daglediga kör igång under dagen och övriga fyller på efter resp jobb. Återkommer om tider för detta.

Funktionärslista

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in