Headerbild

Funktionärsinfo inför söndagen

2023-08-19 i Allmänt

Tack alla och bra jobbat idag, jag tycker vi gjorde ett riktigt bra arrangemang. De flesta verkade också väldigt nöjda med terrängen. Totalt blev det 460 deltagare, en siffra som jag inte hade vågats hoppa med tanke på att det endast var 333 anmälda i onsdags. Det innebar att kartorna för de öppna banorna inte riktigt räckte utan Ola fick åka och skriva ut nya, förstås inte bra men de flesta tog det med ro.

En fantastisk målplats och lite oroligt om den skulle räcka till, men det tycker jag den gjorde. Parkering efter väg innebär förstås en bit att gå för en del, men skönt att inte ha en åkerparkering dessa dagar.

Ska någon funktion lyftas så vill lyfta på hatten för Miniknatet som fick mycket beröm för sin bana och servering som nu hade Assar som boss. Bra jobbat alla!

Imorgon söndag kör vi vidare, start 1 timme tidigare! Kanske kan vi klara regnet imorgon och då gäller det att riva tälten snabbt för att slippa hänga upp dem på tork. Allt ska sedan till Tråbacken och jag vill att vi försöker få med allt i en körning. Lenas lastbil, Blixtens lastbil, min bil med släp, toavagn, vattentank.

Vi ses imorgo, tack så länge!

Stefan

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in