Headerbild

25-manna praktisk info, anmäl ditt resande - avresa 6:00

2023-10-05 i Allmänt

Bussen kommer att rulla 6:00 från skidparkeringen i grusgropen bakom Biltema. Löpare och supportrar välkomna att åka med. Alla som anmält intresse att vara med behövs, så alla kan räkna med att springa. Meddela ditt ressätt på FB eller till Stefan oavsett hur du åker.

På bussen kommer det att finnas kaffe på nerresan.

I år kommer vi också att bjuda på korv med bröd och banan vid vårt tält (plats 146 och 147). Vi kommer att ha 3 tält med och 2 vimplar, en vid tälten och en vid målfållan. Vi kommer att lasta ur bussen nära arenan och sedan kör den iväg för att parkera och kommer tillbaka först när vi ska hem. På arenan finns förstås som vanligt mat/ fika och sportförsäljning, dusch samt möjlighet att fylla på dricksvatten.

Vädret ser just nu lite ostadigt ut, se till att du har skor och kläder så du håller dig varm och torr och kanske en stol så du kan vila dig lite (innan start)

På hemvägen kommer det att bli lite överraskningar i bussen och kanske blir det "bubbel och snittar"? Därför är min rekommendation att du tar bussen, såvida du inte fått startsträckan!

Målet är förstås att vi kämpar oss runt med 2 lag, vilket är en stor seger bara det! Tips från mig: Har du inte tränat tidigare så kör inga intervallpass dagarna innan, lite teknikträning torsdag för er ringrostiga och ta det sedan lugnt och spar på krafterna. Har du ont nånstans eller att du inte känner dig på topp så bit ihop, vi behöver dig - än om du haltar fram...

Stefan

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in