Headerbild

På gång i AOK!?

2024-01-23 i Allmänt

Hej, mejlade nyligen ut några frågor och idéer till alla medlemmar, men har fått lite dålig respons. Kolla nedan och maila gärna om det är något du är intresserad av!?

1 Oringen i Oskarshamn 22-27 juli, orienterarnas flaggskepp.
Alltid roligare om man bor tillsammans och då gärna på centralorten med den stora campingen. Brukar innebära trevlig samvaro, inte minst för barn och ungdomar. Campa med tält eller husvagn hela veckan eller någon enstaka dag, är det något som skulle intressera dig? (ev med subvention)

2 Leksandshelg 27-28 april.
Då arrangerar Leksand sprint-OL på fm och inomhus-OL på em, på lördagen. På söndagen vanlig tävling i Leksand. Förslag på gemensamt subventionerat boende, är du intresserad?

3 Morahelg 25-26 maj.
Då är det vanlig tävling i Mora på lördagen och på söndagen är det sprint-DM och sprintstafett-DM i Älvdalen. Förslag på gemensam subventionerat boende, är du intresserad?

4 Lars Östlund och Långgruvan.
I somras hade vi Lars Östlund på besök som berättade och visade bilder om Långgruvans historia i samband med Hittaut släpp. Önskemål finns att bjuda in honom till Tråbacken igen, en torsdag nu i vinter. Men hur är intresset, vill du?

5 Litauenresa 13-20 juni.
Jag Stefan har ordnat en del trevliga bussresor ut i Europa där folk från flera olika föreningar deltagit. Intresset har ökat från resa till resa och platserna brukar fyllas snabbt. Då jag förstås vurmar mest för AOK vill jag på detta vis ge lite förhandsinfo om resa Litauen 13-20 juni. 3-dagars orientering samt en hel del sightseeing. Är du intresserad att följa med så hör av dig till mig snarast innan jag går ut på bred front med inbjudan!

6 Ungdomsverksamheten
Planeringen står som sagt i startgroparna. Skulle du vilja vara med i ungdomsarbetet, varje måndag eller kanske göra någon punktinsats?

7 Fixar-fm!
Första torsdagen varje månad kör vi ”Fixar-fm” i Tråbacken, 9:00-ca 12:30. Därefter bjuder klubben på lunch. Välkommen!

8 Årsmöte 15 februari 19:30
Enligt stadgarna ska motioner lämnas till styrelsen senast 4 veckor innan (vi brukar dock inte vara så strikta…)

Våra stora arrangemang under året är.
Hittaut med start 27 april. Knatteloppet, fredag i slutet av maj eller början av juni. Avestapropagandan lördag 17 augusti.

25-manna 12 oktober!
Boka in den dagen redan nu! 2 egna lag är målet!

Hälsningar

Stefan stefan@avestadigitaltv.se

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in