Headerbild

Resor och läger 2023

2022-11-23 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi brukar alltid försöka ha några klubbläger och göra någon/ några längre bussresor varje år. På torsdag presenteras ett par förslag samtidigt är andra idéer varmt välkomna. I samband med fikat ca 19

Påsken
Där finns just nu 2 idéer, Danmark och Tjeckien. Danmark hade vi på gång både 2020 och 2021 men fick lov att ställa in, Tjeckien har vi varit till 4 gånger men i påsk blir det 5 år sedan sist. I båda fallen sker avresa onsdag 5 april.

Danmark: Deltagande i deras "Påskelöb" torsdag, fredag och lördag samt förstås en del sightseeing. Tävlingarna går runt Viborg men boende är högst oklart, kanske är Århus en timme bort mest lockande. Vi åker norrut på söndagen för övernattning i nordligaste Jylland eller i Göteborg. Tillbaka mot Aversta måndag 10 april (finns möjlighet att delta i Trollhättan den dagen).

Tjeckien: 3-dagars orientering även där men då fredag, lördag och söndag. Vi brukar ha orienterat först och sedan bott 2 nätter i Prag där vi fått en guidning, på vägen hem har vi passerat Berlin och även där fått en guidning. Hur upplägget ser ut nu är lite oklart, det finns varianter där bl.a Dresden nämnts - mao lite beroende på vilka som är intresserade. Åter Avesta onsdag 12 april.

Lofoten 25/6: Dit var en resa planerad 2021 men nu kommer den att bli av. Avresa från Avesta söndag 25 juni. Via Norrlandskusten till Kiruna, besök ishotellet och ev stadsguidning. Vidare till Abisko där 2 etapper springs. Sedan mot Narvik och en bit ut på Lofoten där ytterligare 2 etapper löps. Resan fortsätter med 3 övernattningar längre ut på Lofoten. Båt till Bodö, vidare mot Mo i Rana och vägen genom Sverige hem. En naturskön resa med enorma naturscenerier i midnattsolensland. 12 dagar, 11 nätter, hemkomst torsdag 6 juli. (De som var anmälda 2021 har förtur)

Grönklitt 26-29 januari: Då har vi hela vandrarhemmet och var och en gör det som passar, i regel skidåkning i någon form. Info finns redan på hemsidan och några platser finns kvar. (subventioneras)

Övriga läger?: 2021 hade vi ett trevligt helgläger i Leksand. Ifjol var vi ett gäng till Söderhamn. 2 trevliga läger, tyvärr har inte jag funnit någon motsvarande möjlighet - men kansk har någon idéer?

Sälens 3-dagars?: Sälenläger har vi haft massor av år, ifjol blev det en liten comeback. Inte så många med, kanske 15 men ändå mycket trevligt. Där har vi ett perfekt ställe för familjer med flera. Krockar nu med Lofoten, men jag tycker ändå det borde vara fullt möjligt, torsdag 29 juni till söndag 2 juli.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in