Headerbild

Mycket intressant på gång! Häng på!

2022-02-23 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det är verkligen mycket på gång i klubben nu. Äntligen slås dörrarna upp för motionsanläggningen och torsdagsfikat. Skidspåren är äntligen på plats. Passa på att utnyttja dem. Inomhusorientering, intensivkurs för vuxna, måndagarna startar snart....

Det är mycket roligheter på gång nu. Vi hoppas så klart att det ska bli en i det närmaste normal orienteringssäsong i år efter två år med hårda restriktioner. Glädjande har vi kunnat köra på med nybörjar- och ungdomsverksamheten nästan som vanligt. Men det blir ju så mycket roligare om vi också får komma ut och tävla igen!

Tisdagarna är just nu vikta åt natträningarna kring Motorstadion. De håller på mars ut och avslutas med den populära Rumpmasnatta. Det är även ett gäng som tränar i Tråbacken på torsdagarna.

Torsdagarna kommer nu igång på riktigt igen. Bra träningsmöjligheter och tillfällen att umgås både i motionsanläggningen och i klubbstugan.

Helgerna Här är det ganska tunt för tillfället även om Lillsjön Motion är på plats på lördagar. Spring gärna med dem. Kl 10 är tiden.
Det skulle vara kanon om det kom igång lite bättre. Varför inte skidåkning nu då snön äntligen kommit. Eller ett gemensamt gympass i aktivitetsrummet. Prata gärna ihop er/oss som kommentarer så blir det roligare.

Måndagarna Vi kör inomhusorientering och lek i mars. Det blir en bra upptrappning innan vi börjar vara ute från april. Då startar nybörjarkursen, men minst lika viktigt att de som varit med tidigare kommer och "vidareutbildar" sig.

Klubbkläder Det finns en del i Bagheera i Åsbo som du kan köpa, men det behövs även nya. Inom kort blir det provtillfällen och beställningar.

Intensivkurs för vuxna Här har vi fått ligga lågt under pandemin, men nu är det dags. Boka in 2-3 april. Vi vänder oss här till vuxna och ungdomar från ca 13-14 år. Kommentera mycket gärna intresse!

Klubbkalendern Den är nu klar. Vi kommer att meddela hur du kan hämta ditt (familjens) exemplar. 1 ex per hushåll. Här finns all info och massor av trevliga foton från förra året.

  • 7, 14, 21 och 28 mars  Inomhusorientering och lek 18-19 i Åvestadalskolans idrottshall
  • 2-3 april Intensivkurs för vuxna (från ca 13-14 år).
  • 4 april Start för måndagarna för både dem som varit med tidigare och för nya.
  • Inom kort Klädprovning för beställning av klubbkläder.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in