Headerbild

Måndagarna har varit en fantastisk succé!

2021-09-30 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I måndags avslutades årets måndagar för Orienteringskursen, Skogsleken, Fortsättarna och de Vuxna. Det har varit fantastiska kvällar med många intresserade både barn och föräldrar. Sammanlagt är det 120 barn med totalt 916 noteringar!

Här har vi Orienteringskursgänget uppflugna på den populära stenen efter att de mottagit diplom och märken.

Allt drog igång den 12 april. Eftersom vi aldrig har föranmälan var det intressant att se hur det skulle se ut. Första kvällen var det riktigt kallt. 12 på Orienteringskursen och 9 på Skogsleken. Måndagen därefter var det 30 resp 25. Femte kvällen toppade Orienteringskursen med 40 på plats!
Intresset har sedan stabiliserat sig. På hösten har vi varit ca 20 på Orienteringskursen, 15 på Skogsleken och 8 Fortsättare.

Skogsleken
Anna Ericson har tagit hand om den i stort sett ensam under hösten och tillsammans med dottern Josefin Cedergren på våren. Här har man lekt och haft kul på ängen och i skogen. Varje gång har det också funnits en Miniknatsbana. Att barnen kommer tillbaka vecka efter vecka tar vi som ett gott betyg!

Orienteringskursen
Maria Strömberg, Hansi Kraus och Thomas Nyberg har haft hand om den i huvudsak. Eftersom vi inte varit obegränsat med ledare och även haft pandemin att tänka på har föräldrarna få¨tt göra ett stort jobb här. Och det har dom gjort fantastiskt. En bieffekt har blivit att föräldrarna nu är betydlgt bättre att orientera än vad jag tror de flesta tänkt sig från början.
Vi har fantastiska föräldrar. Inga som bara lämpar av sina barn för en billig "barnpassning" utan som med liv och lust tar del av det vi erbjuder.

Fortsättarna ocvh de Vuxna
Marlene Engström, Stefan Nyberg och Stefan Mattsson har sett till att de som kommit lite längre fått bra träning. Hit har också några slussats från Orienteringskursen under året.

Det finns mycket mer att skriva om detta. Vi får återkomma, men skriv gärna en kommentar om era upplevelser av året.

Redan på måndag ses vi igen i Gymnastikhuset i Skogsbo.

Sammanlagt 18 träffar för totalt 120 barn/ungdomar. 916 aktiviteter. Orienteringskursen har snittat 26, Skogsleken 18 och Fortsättarna 8.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in