Headerbild

Mycket trevlig Vårfinal trots lite regn!

2021-06-15 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en mycket trevlig Vårfinal på kurser, skogslek, fortsättare och klubbserie på måndagen. Ett ymnigt regn lade ingen sordin på stämningen. Det är tydligen härdade barn och föräldrar vi lockat till oss.

Zackarias Wiklund Thörnqvist är en nybörjare som redan kommit en bra bit på sin orienteringsväg

Det hela började med lite information, den första mera samlade för hela våren. Där informerades det om bl a en WildKidz äventyrsdag i juli och omstart den 9 augusti.
Här tackades framförallt föräldrarna som gjort ett fantastiskt jobb med både Orienteringskursen och Skogsleken.

Skogsleken körde sina lekar/övningar på ängen för att avsluta med Miniknat och sedvanlig raketen. Tyvärr var Anna sjuk denna avslutningskväll. Sussie Lindh och Tindra Jernström ryckte in med den äran!

Orienteringskursen, Fortsättarna och våra övriga ungdomar sprang den andra "tävlingen" i Klubbserien. För Orienteringskursen blev det ju lite mer av tävlingsträning medan det så klart var lite mera på allvar för övriga ungdomar.

Då alla var tillbaka delades lite priser ut till alla deltagare. Ingen helfestlig ceremoni med gruppfoton, men ändå lite lagom festligt nu när restriktionerna sakta lättas. Det hela avslutades sedan med fika för alla. Där fick även föräldrarna ta del!

Det vore roligt om det finns lite foton från kvällen vi kunde få ta del av. Själva har vi svårt att hinna med.

Tack alla ledare, deltagare och föräldrar för en fantastisk vår!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in