Headerbild

Håkan Nyström en AOK-profil - Ryggsäcksutvecklare

2021-02-04 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Håkan Nyström är en utflyttad AOK:are. Numera boende i Undersåker vid Åre. Ryggsäcksutvecklare. Så här hälsar han: - Ni är välkomna upp på O-ringen i mina tassemarker här i västra Jämtland, när det nu blir av. Håller tummarna för 2022.

Håkan Nyström är en AOK:are som gått vidare inom friluftsliv. Jag vet inte riktigt hur gången har varit men nu jobbar han på Lundhags men vet att det också handlat om Haglöfs. Som orienterare var han en hårding och känd som en som aldrig gav upp. Pappa Curt berättade att det kunde vara bråk bland grabbar utanför huset. Det kunde sluta med att ett gäng grabbar brottade ner Håkan och frågade. - Ger du upp?  Det gjorde han aldrig. Dom orden fanns inte och gör det troligen inte nu heller. 
Så här skriver nu Lundhags om Håkan:
Håkan Nyström – Naturen som inspiration till våra ryggsäckar🧡
Det här är geniet bakom våra ryggsäckar – vår Produktutvecklare ryggsäckar & väskor, Håkan Nyström!
Som utbildad färdledare älskar Håkan inte bara natur och friluftsliv, han vet också exakt vad som krävs för att skapa riktigt funktionella och hållbara ryggsäckar som du kan lägga både dina saker och ditt förtroende i under alla dina äventyr.
”Naturen genomsyrar allt i mitt designarbete. Den är min viktigaste inspirationskälla till att vilja förändra och förbättra, och göra det lättare för våra användare att kunna röra sig obehindrat i skog och mark. Utrustningen ska märkas så lite som möjligt, så att användaren kan fokusera på upplevelsen.”
Bor: i Jämtland
Största passion: Fiske
Vi är glada över att vi fått låna Håkans klokskap sedan flera år tillbaka, och ser fram emot många fler framöver. Både år och grymma ryggsäckar!

210204håkan.jpg

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in