Headerbild

En hälsning från Stefan!

2020-12-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Lite info från Steffe så här i slutet av detta märkliga 2020.

Året som är på väg mot sitt slut har varit väldigt speciellt. Verksamheten har inte alls varit som vanligt. Inga gemensamma torsdagar, knappt något tävlande, inget Karnevalslopp med mera. Positivt har varit att vi ändå kunnat genomföra måndagarnas kurs och Skogsleks verksamhet, att vi haft massor av träningsarrangemang och att vi genomförde en mycket uppskattad variant av Avestapropagandan. Stort tack till alla ni som engagerat er på något vis i verksamheten.

Hitta Ut
Nästa år hoppas vi blir mer åt det normala hållet. Vi siktar på att köra både Karnevalsloppet och Avestapropagandan. Nytt för nästa år är att vi ska försöka köra ”Hitta Ut”, ett riksomfattande koncept där checkpoints (stolpar) placeras ut i både stadsmiljö och skog. I bästa fall kommer en karta att delas ut till alla hushållen i kommunen, dessutom går det lika bra att orientera via en app i mobilen. Hedemora har nu kört detta 2 år, i år var det 1300 unika deltagare där varje person i snitt orienterat ca 30 timmar! Alltså en fantastisk ”Folkhälsoaktivitet”! Men projektet innebär en kostnad på 50-60000:- för att få ut det fullskaligt, till detta behöver vi ett antal sponsorer. Kanske kan just du hjälpa oss få fatt i någon sponsor? Eller är du intresserad att hjälpa till på annat vis i projektet? Hör av dig till undertecknad.

Stöd oss gärna genom Bingolotto, Sponsorhuset, Svenska Spel, ICA
Det finns fortfarande några Bingolotter kvar till uppesittarkvällen, hör av dig till mig om du vill ha .Brukar du handla via webben? Ta då gärna vägen vi ”Sponsorhuset”, klicka på deras logga på vår hemsida. Brukar du spela hos Svenska Spel? Anslut ditt spelkort till föreningen. Brukar du handla på ICA i Avesta? Skaffa en AOK-tagg så får återbäring på alla köp.

Till sist vill jag önska er alla en trevlig julhelg och så hoppas jag förstås att vi kan komma igång som vanligt i vår.

Hälsningar

Stefan Nyberg


www.avestaok.se

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in