Headerbild

Tråbacken fick en ansiktslyftning på måndagen

2020-10-27 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det var full fart i Tråbacken på måndagen. En multimaskin från Avesta Park & Trädgård manövrerad av Robin Andersson samt Stefan Nyberg och Micke Blixt var på plats. Läs nedan vad som utfördes och vad som finns kvar för t ex dig att göra.

Igår skedde en del grävarbeten i Tråbacken. Kullen på åkern justerades och formades om. Detta för att förhoppningsvis få den mer lättskött och samtidigt få bort lite fula ”resthögar” i bakkanten.

En trumma sänktes ut till åkern och diket förbättrades, i samma veva tog Blixten ner några träd. Mellan vägen och stora stenen togs de gamla stockarna bort, vilka ska till deponi. Sedan togs en del fula stenar och stubbar bort och marken slätades till hjälpligt.

Vid gaveln utanför aktivitetsrummet fälldes ett par björkar och vägen ut i skogen breddades, för att vid behov kunna gå ut i skogen med någon större maskin. Tanken var att släta ut området bakom grillplatsen men det var ganska stenigt i marken och lite bråttom på slutet så där blev det inte riktigt bra – vi får fundera hur vi vill ha det.

Stubben från förrådet hämtades också.

Nu ska vi köra stockar och en del impregnerat till soptippen. Några träd ska sågas och tas om hand för ev ved. På åkern har vi en stor rishög som ska eldas vid tillfälle, tyvärr för blött igår. Micke har lovat fixa en del men fritt fram för vems om helst att hjälpa till med detta.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in