Headerbild

Bagheera Direkt

2019-11-06 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi har bestämt att vi ska sälja Bagheera Direct, ungefär samma idé som New Body med flera. Det är förstås inget måste att alla ska sälja men vi är förstås glada för alla som kan och vill hjälpa oss, alla bäckar små....

Anna-Karin hälsar att hon har kataloger och beställningslistor!

Det fungerar enligt följande:

Ta med katalogen till arbetsplatser, vänner och bekanta och låt dem kika i katalogen och om man hittar något intressant så antecknar man det på medföljande beställningsformulär. Se till att ta kontaktuppgifter och kolla att allt ser rätt ut. Sedan tar du betalt av din ”kund”. Swish är kanske enklast om man inte vill hålla på med kontanter. 

Vi kör den här första försöksperioden fram till den 30 november så när det datumet infaller så swishar man över sin insamlade summa till mig Anna-Karin (073-0584706) och även lämnar beställningsunderlaget till mig. Jag kommer sedan att sammanställa allt och även hämta ut alla beställda artiklar och lämna ut till er för vidare befordran till era kunder. (Klubben blir sedan fakturerad av Bagheera)

Klubben tjänar på detta 30% av er totala försäljning. Som en extra morot får de som vill behålla 10% av försäljningsvärdet på ett eget fiktivt ”konto”. Dessa pengar kan ni sedan använda till att betala läger och resor i Avesta OK:s regi.

Kataloger finns i Tråbacken alt fås av Anna-Karin.

Med förhoppning om en bra försäljning och lycka till!

Styrelsen gm Anna-Karin och Stefan

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in