Headerbild

Många nya i Norberg på lördagen - Petter tog nog "priset"!

2019-09-14 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Lördagen i Norberg bjöd på sensommarväder och 30 AOK:are på plats. För flera var det debut och det gemensamma för debutanterna var att det gick så bra och smakade så mycket mer att man kommer tillbaka redan i morgon!

Familjen Janhager/Sandberg får symbolisera de nya som stormar fram!

Särskilt vill vi lyfta fram Petter Lindqvist som varit flitig i årets nybörjarkurs, sprang öppen klass på 3-dagars och hunnit med en motions-OL. Nu direkt in i H45. Den fullsvåra banan på 4 km klarade han på 65 min. Jag har varit lite orolig att han tagit sig vatten över huvudetSuveränt jobbat!

Tre 10-debutanter hade vi också. Folke Jernberg blev till slut ensam i H10. Han sprang rejält åt fel håll en gång, men redde ut det. Kanon!
I D10 var det Leiah Janhager och Smilla Engström som debuterade. Dom kom ihop och kom tillsammans i mål med varsitt jättestort leende. Dom hade gjort en rejäl "loop" mellan två kontroller, men tog sig tillbaka. Topprestaioner!

Leiahs mamma och pappa My Sandberg och Ola Janhager var bara "Hangarounds" på nybörjarkursen. På Avestapropagandan var dom ute för absolut första gången, då tillsammans i ÖM1. Sedan dess har mycket hänt trots att det bara gått tre veckor. Alla måndags- och torsdagsträningar samt Naturpasset har gjort en stor utveckling. Nu ute var för sig på ÖM3 (som är gul). Riktigt bra gick det för dom.

Även i övrigt var det många som skötte sig bra.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in