Headerbild

Karnevalsloppet summerades under gemytliga former

2019-06-20 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

På onsdagen summerades årets Karnevalslopp, det 33.e i ordningen. Tråbacken var platsen och det bjöds på Thaibuffé. På plats var ca 45 personer. Vi kunde tillsammans konstatera att vi gjort ett mycket bra Karnevalslopp.

Stefan Nyberg tillsammans med Hansi Kraus och Sussie Lindh från tävlingsledningen summerade loppet och vi gjorde en skrapapåytanutvärdering av loppet. Vi kunde konstatera att vi gjort ett mycket bra lopp.

Nya bancheferna Magnus Lindberg, Jonas Ekeberg och Leif Markfjärd fick stort beröm för sitt arbete. FRG, frivilliga resursgruppen, har kommit in som ett mycket viktigt inslag i loppet. Med sitt kunnande skärper de ytterligare säkerheten längs banan.

Det kändes som att 5 km som tävlingsdistans kommit för att stanna. Kanske 5 km utan tidtagning tas bort för en "renodling". De som inte vill ha sluttid skulle kunna avlägsna chippet...

I övrigt var det småskavanker och mindre detaljer som lätt rättas till.

En kraftig applåd togs upp för Aino Leijon som avverkade Vätternrundan på 8.39. Det gjorde även Viktor Lundén, men han var inte på plats.

Som avslutning, sedan Stefan informerat lite om kommande bl a Slovakienresan nästa fredag och O-Ringen i Kolmården, applåderades det för Stefan Nyberg, Hansi Kraus och Sussie Lindh men så klart inkluderades hela funktionärsskaran i den.

Erik Johansson informerade också om en kommande aktivitet. Uppdrag som drevkarlar vid representationsjakt i Malingsbo i oktober.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in