Headerbild

Kylslagen men trevlig motionsorientering på tisdagen

2019-04-10 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Trevlig motionsorientering på Nybyberget på tisdagen. Nästa vecka går stafetten vidare till Dalaporten. Häng med då! Kvällens banläggare och fotograf Lena Liljefors.

Josefin Cedergren, Svetlana Norlander och Fredrika Sundblom stormar fram!

Allmänt
På tisdagen var det AOKs tur i serien av motionsorienteringar som blir under våren. Hasse Käck och Lena Liljefors stod för arrangerandet och tävlingscentrum var vid transitspåret vid Skultbacken. 20 deltagare hade hörsammat inbjudan. Kyligt var det, men kallare blev det under "tävlingens" gång. I stort sett snöfria marker erbjöds.
På premiären i Åsbo förra tisdagen har jag nåtts av rapporter om 26 deltagare. Hoppas det håller i sig och t om ökar. Då blir det roligare för såväl arrangörer som deltagare. Utmärkta tillfällen att förbättra sin orientering.
Nästa tisdag är det DOLs tur. Håll reda på data om träningen på hemsidorna och i Eventor (Närtävlingar).

För AOK
Extra roligt att Josefin Cedergren, som var ny förra året, hade två adepter med sig den här gången. Svetlana Norlander och Fredrika Sundblom. Båda verkade dessutom nöjda efteråt!
Intensivkursen som skulle vara nu till helgen skjuts på framtiden p g a för få anmälda. Det finns ändå gott om tillfällen! Måndagar som vuxen vid orienteringskursen, tisdagar motionsorienteringar, torsdag Ungdoms-/Vuxenträning. Och naturligtvis nationella tävlingar på helgerna. T ex på söndag i Enköping.
Roligt också att ungdomarna Rasmus Lindberg och Lucas Wanner var på plats.


Långa 4,9 km: Peter Svensson, Lennart Lundgren, Aino Leijon, Leif Markfjärd, Lucas Wanner och Rasmus Lindberg AOK. Per Stinessen DOL.

Mellan 3,4 km: Johan Blixt, Maria Strömberg och Lotta Rudh AOK. John Sivars och Leif Björkman DOL. Jan Åhs Norberg.

Korta 2,3 km: Anna-karin Lövgren, Lisbeth Eurén, Fredrika Sundblom, Svetlana Norlander, Josefin Cedergren och Michael Blixt AOK. Einar Berglund Rembo.

Hangarounds: Lena Liljefors och Hans Käck banläggare. Thomas Nyberg.


Lotta Rudh. En av fjolårets "kometer". I vår är hon en viktig kugge i måndagarnas Skogslek. Hon är dessutom i startgroparna för vårens Slumpcup som drar igång på söndag i Enköping!


Leffe Markfjärd ser ut att kolla var skidorna tagit vägen


Einar Berglund och Janne Åhs drar upp riktlinjerna för årets veteranorienteringar.


Anna-Karin Lövgren och Lisbeth Eurén tog en promenad och njöt på den korta banan.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in