Headerbild

AOK:s 3-dagars - Nu med totalresultat

2018-10-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

3-dagars är över och blev mycket lyckat. Fylligare reportage under lördagen.....

DSC_1033

Felicia o Hedda stämplar vid sista

DSC_1035

Ella o Alice på väg på den avslutande sprinten


Totalresultat

 

Hittaditkarta

 

Startlista etapp 3

PM etapp 3

 

Resultat etapp 2

 

Resultat efter 2 etapper

 

Inbjudan

 

Avesta OK:s 3-dagars
Två etapper har sprungits på årets Avesta OK:s 3-dagarstävlingar för orienteringsungdom från södra Dalarna och norra Västmanland. Första etappen gick i Saxbo norr om Rembo, mest på tallhed men också i sluttningen till Kyrkberget. Etapp två gick på Långheden ett par kilometer söder om motorstadion. Tredje etappen är en sprinttävling som går vid Domarhagsskolan på torsdagen. Ett 80-tal ungdomar upp t om 16 år deltar i tävlingen. I många av klasserna är spänningen i behåll inför avslutningsetappen.

I de äldsta klasserna HD16 är det Sala OK i topp. Bland flickorna Mirjam Dalén och bland pojkarna Anton Källström. I D14 är det bushårt mellan Avesta OK-tjejerna Emma Hansen och Tindra Jernström, två och en halv minut är avståndet där. I H14 har Emil Arvidsson skaffat ett rejält försprång inför avsutningen.

Agnes Källström Sala OK är en rask tjej som skaffat ett stort försprång i D12. I H12 är dethårt mellan Fagersta OK:s Anton Augustsson och IFK Hedemoras Samuel Hedlund.

I 10-klasserna är det nog avgjort på tjejsidan då Avesta OK:s snabbfotade Liv Norberg leder med 11 minuter. I pojkklassen är det desto hårdare. Tyrone Bedoire Sala OK leder två minuter före Avesta OK:s Lucas Wanner.

Många springer också i Utvecklingsklasserna och Inskolning. Där är inte placeringarna viktiga utan själva förkovrandet i skogssportens mysterier.

Då avslutningsetappen genomförts är det dags för den högtidliga prisutdelningen.

 

 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in