Headerbild

Ganska lyckad träning på måndagen - Fortsättning på torsdag

2018-08-19 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Måndagens träning var i trakterna av Brukshundklubben. Kort men ganska intensiv träning som det kommer att bli på måndagarna. 10 ungdomar på plats och dessutom en hel del vuxna som hjälpte till.

Roligt att även föräldrarna till årets nybörjare tar för sig och förkovrar sig!

Träningen var alldeles normala banor, men lite kortare än vanligt. Roligt att också fem av årets nybörjare med föräldrar var på plats. På torsdag kör vi vidare! Tråbacken kl 18 träningsklädda är det som gäller. Mera information kommer. Glöm inte att vi vill att alla vuxna också tar del av träningarna.

Ungdomar: My Blixt, Tilda Borgström, Lucas Wanner, Hedda Borgström, Wilma Gustafsson, Vera Sörensson, Sally Sörensson, Oscar Lennartsson, Sigge Slagbrand och Malte Borgström.

Övriga: Stefan Nyberg, Thomas Nyberg, Maria Strömberg, Fredrik Borgström, Hansi Kraus, Sussie Lindh, Johan Blixt, Johan Wanner, Kajsa Söderström, Annica Gustafsson och föräldrarna Lennartsson och Sörensson.



Här har vi kontrollerna. De behöver plockas in. Ett bra träningspass för vem som helst. Om du tar in någon eller alla så gör en kommentar här så vi vet.

På torsdag kör vi igen. Då byggs samtidigt målet ute vid Lillsjön. Då är det ännu viktigare att vi som inte måste vara på plats där hjälper till med ungdomarna.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in