Headerbild

Tråbackstorsdag 12/4 med bl a prisutdelning för Aktivitetsligan

2018-04-13 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en mycket trevlig Tråbackstorsdag. Mycket folk och många aktiviteter. Löpning i alla former, promenad, "gymmet". Därefter fika och prisutdelning för Aktivitetsligan i mars.

Kvällen slutade lite vemodigt när Ellinor Hellrup och Ragnar Mellbin tackade för sin tid i Avesta.

Bara några minuter innan 18 var leden fortfarande ganska glesa, men då blev det fart. En hel del ungdomar som varit "borta" under vintern. Flera av dem 1 dm längre än i höstas.

Sprintbanorna i närområdet med variation av rundlöpning och snöpulsning lockade 12 deltagare. En skaplig klunga gav sig ut på gemensam väglöpning.

Dessutom var promenadgruppen igång, flera sprang också på egen hand. Anna-Karin snöpulsade ut Naturpasskontroller med blandat resultat.

Vid fikat delades det ut priser för mars Aktivitetsliga. Tom Hansen tog hem utlottningspriset. Maj-Britt Nyberg och Nils-Erik Nilsson harangerades för utmärkt jobb med fikaförberedelserna hela säsongen.

Ellinor Hellrup och Ragnar Mellbin tackade och tackades för tiden i Avesta och i föreningen. Deras insatser på 25-manna i höstas kommer att leva kvar hos oss och troligen i dem också. De räknar med att komma hit och vara med på Karnevalsloppet och naturligtvis O-ringen. Vi önskar dem lycka till i Skåne.

Tarja och Michael Blixt skötte serverandet på ett bra sätt. Fikalistan tog slut i och med denna torsdag, men vi ska köra vidare april ut om vi får några som vill ta hand om det. Om två veckor kör Tarja och Micke igen, men det behövs åtminstone nästa vecka.

Thomas informerade lite om vad som är på gång. Enköpings tävling på söndag. 13 AOK:are anmälda, men önskan att många fler tar chansen på öppna banor.
Vi nåddes av budet att Uppsalas tävlingar nästa helg är inställda, men komplement finns. Torshälla har ungdomstävling (med öppna klasser) på lördagen och vanlig tävling på söndagen. Anmäl er dit!!

I övrigt informerades om de kommande kurserna:

Intensivkurs för vuxna (från 15 år) fredag och lördag. Du är välkommen att hjälpa till!

Orienteringskursen med Orienteringslek börjar på måndag i Tråbacken. Första gången blir det upptakt och kommande måndagar kör vi ute i terrängen. Här måste vi vara många som hjälps åt. Det viktigaste är att du är intresserad. Dina orienteringskunskaper räcker.
Vi behöver också en ansvarig för Orienteringsleken. Här krävs inga orienteringskunskaper, eller i alla fall väldigt små. Kontakta Maria 073-703 87 97.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in