Headerbild

Naturpasset - Mycket lyckad avslutning

2017-11-14 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Årets Naturpassavslutning på måndagen blev mycket lyckad. 24 personer på plats. Mycket beröm för årets upplaga av såväl cykel- som naturpass. Aino Leijon har förevigat med foton och Lena Liljefors har berättat.

Här har vi vinnarna samlade med "generalskan" Anna-Karin. Fr v Ragnar Mellbin, Anna-Karin Lövgren, Birgita Lantz, Ulla Nykvist och Ingmar Nykvist. Alla förstagångsvinnare! Foto: Aino Leijon

Ikväll var det avslutning på årets Naturpass. En hel del hade kommit dagen till ära, närmare bestämt 24 personer. Thomas Nyberg inledde kvällen med en genomgång av årets kartor, fot- och cykelpass. Vi fick också se hur Livelox funkar genom Marias insats på 25-manna.
Gott fika med efterföljande diskussioner kom därefter. Anna-Karin Lövgren hade bakat en massa godsaker, mumsigt!
Några vackra visor av bl.a Ted Gärdestad framfördes av Thomas efter fikat. Som avslutning på kvällen drogs årets vinnare av Naturpasset. 

Att kvällen blev av är tack vare Anna-Karin som har satt ihop Naturpassen på ett bra sätt. Det tackar vi för och hoppas att det blir nya tag nästa år.

Lena Liljefors


Här går vi igenom årets Naturpass. Inga större sensationer hade inträffat. Många var frustrerade över älgflugans störande av skogsfriden.


Peter Svensson och Lisbeth Eurén tittar i nostalgipärmen. Samlade Naturpass från tidigt 70-tal fram till nu.


Samlingen runt fikabordet är en viktig del av Naturpassavslutningen

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in