Headerbild

Tråbackstorsdag 9/11 - Mycket livlig torsdag!

2017-11-08 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

En mycket trevlig och välbesökt Tråbackstorsdag. Det började lite trevande med strömavbrott mellan fem och sex. Träning av varjehanda slag med bl a checkpoint och sprintbanor. Vid fikat brainstormades det sedan om Karnevalsloppet. Bra start!

Fredrik Borgström stod lite i centrum. Då checkpointlöpningen var klar fick han ge sig ut att leta efter sin hund som försvann under löpningen i trakterna av Mässingsbruket. Det fick ett lyckligt slut. Den hade sprungit hem. Här springer vi med karta, kompass, gps och så finns det dom som har det i sig......

En härlig Tråbackstorsdag var det med massor av träningsaktiviteter och dessutom någon form av kick-off mot nästa års Karnevalslopp. Totalt var det mellan 40-45 personer på plats.

Checkpointgänget bestod av
Stefan Nyberg, Fredrik Borgström, Ragnar Mellbin, Ellinor Hellrup, Leif Markfjärd, ??

Sprintbanorna sprangs av
Thomas Nyberg, Michael Blixt, Ebba Andersson, Ebbas pappa, Wilma Gustafsson, Annica Gustafsson och Maria Strömberg.

Promenadgänget
Lennart Eriksson, Olle Öhgren, Folke Björkman, ??

Dessutom var det många som sprang eller promenerade i grupper eller ensamma. Tom körde crosstrainer och det spelades också en del pingis.

Vid efterföljande fika där Birgitta och Per Westman serverade bl a Maj-Britts redda grönsakssoppa togs de första stegen mot 2018 års Karnevalslopp. Många var kvar och tillförde bra synpunkter på loppet. En del nymodigheter blir det, men dom spar vi med till vi drar igång på riktigt efter nyår. 

En sak som vi kom fram till var att vi måste försöka bli flera att dela på sysslorna inför loppet och dessutom vara flera på själva tävlingsdagen.

På ungdomsmötet i söndags pratade vi om vikten att vi alla sprider budskapet om orientering och vår förening till dem runt omkring oss. Det kan säkert finnas många nya medlemmar och orienterare/löpare där.Var en ambassadör lik Magnus Lindberg och ta med dig vänner och bekanta och visa dem vår verksamhet. De kommer säkert att trivas!

Haka på Aktivitetsligan (läs egen artikel) och för in dina aktiviteter. Nästa aktivitet är Naturpassavslutningen på måndag. Där är alla välkomna!

"Coach" sticker ut hakan om att alla ska kunna förbättra sig minst 5% till under nästa år. Haka på den uppmaningen.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in