Headerbild

O-ringen i Arvika summeras - Liv och Gustav gladde!

2017-07-21 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Årets O-ringen är över. Det blev inte så stora framgångar för AOK. En som verkligen stack ut och gladde var Liv Norberg 32 i D13. Dessutom var det roligt att ha Gustav Andersson ordentligt med i leden igen. Gustav vann en "suspekt" klass.

På ingressbilden njuter Liv Norberg av en banan. Liv är riktigt på gång nu. Mycket orientering är medicinen!

Resultatlänk
http://live.oringenonline.se/Result.aspx?Mobile=False

Vi hade förhoppningar på våra ungdomar inför O-ringen. Det var bara Liv Norberg och Lucas Wanner som någorlunda infriade förhoppningrna. Liv har gjort stora framsteg i vår, med två 5-dagarstävlingar. Mycket nyttigt. Det märks hur självförtroendet stärkts och topplaceringarna börjar komma. En fjortondeplats på sista etappen var toppnoteringen. 32 sammanlagt.
Lucas blandade och gav lite för mycket. Svårt att anpassa farten till orienteringen. Totalplaceringen blev 55 och toppnoteringen var 23 på tredje etappen. 
Tindra Jernström i D18E hade fortfarande förkylningssviter efter polenresan, så det blev en vecka i skymundan.
Julia Wanner i D16 fick en riktigt dålig start på veckan. Problemen fortsatte. En dag fick hon sitta i sjukvårdstältet och behandlas för getingstick.

Bland de vuxna var det Ola Jernström och Roland Warenius vi kunde hoppas på mest. Ola slutade 38, medan det för Roland bara blev en etapp.
Härligt som sagt att ha Gustav Andersson med igen. Även om klassen han sprang i var av det mer suspekta slaget visade han en jämnhet som var mycket glädjande!



Mamma Elisabeth Assarsson och Liv Norberg skötte sig med den äran! "Assar" också med fina rapporter med text och foton på facebook under veckan.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in