Headerbild

DOF-Läger 2017

2017-05-28 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

I år arrangerar Leksands OK DOF-lägret 17-18/6. Nu är det kompletterat med avresetider och annan nyttig information om lägret. Samling lördag 07:00 vid Markusskolan. Allt om lägret under läs mer.

Vi samlas 07:00 lördag den 17 juni vid parkering vid Markusskolan för att packa in och göra oss redo för avresa mot Leksand. Alice, Ella och Anja åker upp på egen hand vilket gör att vi ledare klarar av resten av transporten upp själva.

Att ta med: Några uppsättningar orienteringskläder, sovsaker, lite fickpengar, regnkläder, ombyte, si-pinne och kompass och annat man vill ha med för att klara en övernattning på hårt underlag. 

Deltagare: Rasmus Lindberg, Ronja Lindberg, Anja Mickelson, Lucas Wanner, Alice Nykvist, Ella Nykvist, Liv Norberg, My Blixt, Tilde Blixt och Elsa Ekeberg.

Ledare: Hansi Kraus, Magnus Lindberg.

 

Leksands OK har nöjet att inbjuda till DOF-Lägret! för alla ungdomar i Dalarna - från ca 10 år tom 16 år - tillsammans med sina ledare.

Datum: Lördag den 17 och söndag 18 juni.
Plats: Samling kl. 9.00 för inkvartering på hårt underlag i Åkerö skola.
Logi: Övernattningen sker på hårt underlag i skolsalar. 

Mat: Måltider som ingår är lunch och middag samt lättare kvällsmål på lördag samt frukost och lunch på söndag. Behov av speciell kost anges i samband med anmälan.

Övningar: Tre träningstillfällen och avslutning med tävling (medeldistans) där det ges möjlighet för alla som vill att delta. Lördag kväll anordnas aktivitet för att lära känna fler jämnåriga från olika föreningar. Träningarna erbjuds från vit till violett-nivå.

Transporter: Klubbarna ansvarar för de transporter som kan behövas till och från de olika träningarna.

Ledare: Alla klubbar måste ha medföljande ledare med som ansvarar för sina ungdomar.

Kostnad: 700 kronor/deltagare. I kostnaden ingår måltider, övernattning på hårt underlag i skola och alla övningar.

Inbjudan i elektronisk form finns här.

OBS! För att du ska kunna vara med krävs att du kan ta vara på dig själv i skogen och sova borta utan föräldrar. Naturligtvis har vi ledare med och kanske också föräldrar.

Anmälan som kommentar.
Sedan anmäler klubben alla samtidigt. Då anmälan ska vara inne senast torsdag 1 juni är det lite bråttom med anmälan. Som vanligt subventionerar klubben halva kostnaden så kostnaden blir 350 kr per person. 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in