Headerbild

Årets Nybörjarkurs - Avslutning måndag 29/5

2017-03-27 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Kursen har haft fyra träffar. Den vänder sig till alla, men är du yngre än 8 år måste du ha någon vuxen med dig. Forts månd 29/5. Kursen avslutas med en äventyrs-/familjedag i Kopparbo 6/6. Sprid detta till vänner och bekanta!

Malte Borgström och mamma Lotta kommer mot mål på måndagens träningsbana


Här har ett stort gäng just hittat kontrollen/sktten. Orientering är verkligen en form av skattjakt



Här är det en av deltagarna som målstämplar efter att ha klarat hela banan.

Lite om kursen
Kursen vänder sig som sagt till alla, men är du yngre än 8 år måste du ha en vuxen med dig, annars blir det för tungt för ledarna. Gärna familjer. Gärna "återvändare". Du behöver inte kunna något innan, lämna alla förutfattade meningar hemma, dom är ändå säkert fel!
Kan du inte komma första gången eller missar något tillfälle gör det inte så mycket.
Kursen är kostnadsfri. Ta gärna med en kompis!

Vi kommer att hålla till vid Avesta OK:s motionsanläggning Tråbacken. Tiden är från kl 18 till strax efter 19.
Kurskvällar är måndagar i april och maj.
Info: Maria 073-703 87 97.

Kopparbo 6 juni
Kursen avslutas vid en Äventyrsdag i Kopparbo. Den dagen är till för hela klubben. Vi genomförde den Äventyrsdagen två gånger för ca 10 år sedan. Verkligen något för alla att se fram emot!


Varför orientering?
Orientering är en idrott som ligger helt i tiden. Fysiskt krävande! Vad är det att skita ner sig i Tjurruset en gång om året. Här kan du göra det i tävling efter tävling.
Alla studier visar hur nyttigt det är för kropp och själ att vistas i naturen. Här gör du det dag efter dag, tävling efter tävling.
En annan styrka med orientering är att här tävlar alla på samma tävlingar. Hela familjen. Elit som motionärer. Äldre och yngre.

På senare år har också tekniken gjort sitt inträde på ett jätteroligt sätt. Med hjälp av löparklockor kan du ladda ner din löprutt och koppla det mot kartan och se precis vad du gjort rätt eller fel.

Orientering är en utmaning i sig själv. Bara att översätta kartan till terrängen. Du kan alltså ha stor behållning även om du inte är tävlingsinriktad.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in