Headerbild

Tråbackstorsdag 23/3 - Det blev nästan knökfullt!

2017-03-22 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev en mycket lyckad Tråbackstorsdag. Avtackning av Anders Andersson. Kärt återseende. En hel del träning av varjehanda slag. Det hela avslutades med soppan ängamat (synd att inte Inge var på plats).

Anders Andersson var kvällens huvudperson. Efter två och ett halvt års arbete för oss i Tråbacken drar han nu vidare mot andra uppgifter. Han har verkligen skämt bort oss under den här tiden. Nu får vi ta tag i städning och annat själva. Han uppvaktades med blommor och en present. Stort tack Anders!

Den andra lilla huvudpersonen för kvällen var nog ändå Emma Nybergs son Tim som bekantade sig med Tråbacken för första gången. Välkommen tillbaka!

Stefan berättade att vi ska bemanna garderoben i Torp ett antal tillfällen framöver. Det mest akuta är lördagens arrangemang då Treat kommer hit. Hör genast av er till Steffe. Två personer behövs!

Totalt den här kvällen var det nog ca 50 personer på plats. Nästa vecka kommer också ungdomarna då det blir Upptaktsläger fredag-lördag. Nu är vi igång!

I morgon lördag arrangerar OK Hedströmmen träningstävling. Åk gärna dit och spring. Anmälan senast 11:59 idag på Eventor.

https://eventor.orientering.se/Documents/Event/33196/2/Inbjudan


Tindra och Ola Jernström redo för ett pass i brytningstiden om det behövs eller inte behövs lampa.

Emma Nyberg var på plats med lille Tim som verkligen verkade trivas i Tråbacken

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in