Headerbild

Bornholmsresa i oktober - Jättebråttom!

2016-09-19 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På O-ringen pratades det lite om olika resealternativ. Nu är det klart att det blir Bornholm i slutet av oktober. Våra resekompisar från Västerås är på gång så nu gäller det att haka på. Redan 30 intresserade

Steffes senaste rapport
Efter fredagens mail om ev resa har intresse att åka till Bornholm visats, bl.a är flera Västerås familjer intresserade. Det känns som att turen kommer att bli av och därför flaggar jag nu en extra gång för att också få med ett ordentligt AOK-gäng. Ser också ut att bli en avslutning i Köpenhamn på 1-2 nätter.

Hör av dig snarast om du är intresserad, återkommer med priser men låt mig snabbt få veta om just du vill med! 



Steffes första infobrev från slutet av förra veckan
Jag har vid några tillfällen informerat och kommit med några reseförslag,  senast på Oringen. Intresset har inte varit så där jublande men naturligtvis svårt att ta ställning utan något konkret förslag.  För hösten börjar tiden bli väldigt knapp men jag ska ändå slänga ut en trevare för att se om jag/ vi ska jobba vidare eller inte. 

Bornholm
Med deltagande i 2-dagars tävling 29-30 oktober. (Anna-Karin som funnit detta och jag tycker det verkar vara spännande att besöka ön både som tävlande och turist)

Skulle kunna se ut så här:

Fredag: Avresa på morgonen med buss, via Västerås? Båtresa från Ystad till Rönne ca 1,5h. Incheckning

Lördag: Etapp 1 + något sevärt?

Söndag: Etapp 2 och ?

Måndag: Hemresan startar

(Höstlovet startar då och alternativt skulle man kunna köra till ex.vis Köpenhamn för shopping/ sightseeing, kanske redan söndag kväll med en natt i Köpenhamn? – Mycket lösa idéer! Fritt fram med förslag och idéer)

Boende: Någon typ av typ 2 o 4-bädds rum för 2-300:-/ natt?

http://host-open.dk/

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in