Headerbild

Lundgren imponerade i maran!

2012-07-13 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Nu har de 5 grabbarna avverkat jubileumsmaran i Stockholm. Snabbast var Magnus V som valde den "korta" varianten, 3.34 - alltså långtifrån rekordtid. För Janne A är dessa långlopp fortfarande ett spöke. Öppnade runt 4,20 första 2 milen (lite snabbare än p

AOK har en handfull löpare på plats.

Michael Johansson Långdistansräv som tycker om att nöta långa lopp, rekordtid?

Lennart Lundgren Debutant i marathonsammansang. Ett olydigt pekfinner(?)gjorde en spontananmälan för ett år sedan. Nu är det upp till bevis. Har tränat som aldrig förr i vinter med många långa pass, kan nöta på länge i jämn fart. Men hur blir sista milen?

Magnus Vesterlund Vår verklige Marathonräv med flera maror i ryggen. Rekordtid på under 3 timmar. Men har haft problem med ett ben sedan Berlinmaran ifjol (om jag är rätt ute). Blir det start Magnus?

Jan Amneus (tävlar för Väsby IK) Tråbackens snabbaste och starkaste löpare som vi alla imponeras av när han släpper på. Men nu är det marathon, en helt annan grej, och det är Janne väl medveten om. Taktiken är att ställa sig ganska långt bak för att inte rusa i starten. När jag joggade med honom i tisdags berättade han att tankar fanns att försöka springa med farthållaren för 4.30 tempo för att sedan ev öka om krafterna finns. Grundmålet är att slå brorsans 3.11 (?).

Andreas Lundstedt En kille som varit med på några av våra löppass, skulle också ha sprungit Engelbrektstafetten men blev tyvärr krasslig då. Har ingen koll alls på var Andreas står i Marathonsammanhang, kanske kan du ge oss en vink?

 

Ett stort lycka till till er alla, ge oss gärna lite kommentarer från uppladdningen och lördagens upplevelser.

 

Det är många i föreningen som sprungit någon mara i sina dagar, själv har jag sprungit 2 (första och sista). Det var 1979 i Aten, tror tiden blev 3.43. Sprang sista milen tillsammans med Thom Sandvik och när vi svängde in på den berömda och mytomspunna marmorstadion blev vi mäkta besvikna då där endast stod de närmast sörjande - knappast något klang o jubel. På samma resa/ lopp deltog även Eero Häkkinen som anlände målet en stund senare. Minns också att vi satte rekord i stelhet då, stretching var inte uppfunnet och jag minns hur vi släpade oss nästan baklänges bort från stadion.

 

Finns andra mara-minnen? Vilken är din rekordtid, hur många maror har du avverkat? Skicka mail eller skriv en kommentar.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in