Headerbild

Steffe och Hansi vann i Sala

2012-04-20 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Steffe vann H50 och Hansi vann H35 (nåja han var ensam, men vem minns en tvåa?) Utöver de 2 gubbarnas segrar bärgades många fina placeringar och då av det unga gardet, kul! Tvåor blev Lucas i U1, Frida Ö i D14K och Lovisa i D18, en tredje plats bärgades

Lovisa verkar vara rejält på hugget, ännu ett bra lopp och bara ett par minuter efter vinnaren. Syster Frida och Cornelia, även det 2 tjejer som är på väg framåt i utvecklingen. I H18 blev Gustav 4:a o Viktor 6:a, visserligen ganska tunna klasser men det är 2 junisar som verkligen är på väg framåt. Gustav gjorde riktigt bra, Viktor var 5 min efter och var inte helt nöjd med dagen. Men lägsta nivån på de här grabbarna har verkligen höjts sista tiden, bara en tidsfråga när de härjar i toppen. I D12 har Emma H blivit säkerheten själv, nu en 5:e plats. Julia var ett par pinnhål längre ner efter att ha hunnit med en rejäl sväng till 6:e kontrollen. Utöver ovan nämnda ungdomar så sprang Anja o Klara Inskolning, där båda var nöjda med sina lopp. Erika hade en tung dag med bl.a en rejäl bom till 2:an, bara att komma igen!
I H21 hade vi far och son Markfjärd med. Båda fick en tuff resa på en lång bana, många kontroller och ofta hur svårt som helst. Det var överlag mycket svårt i vuxenklasserna och många hade problem och det var en hel del som gav upp. Flest AOK:are var det i ÖM7 (5 st), där var Helena Lundin snabbast av de våra. I ÖM7 deltog också Christina Gohde för AOK!  Kul, och välkommen tillbaka! Det var en hel del som gjorde årsdebut den här gången, totalt blev vi 33 startande. Hoppas vi blir minst lika många kommande helg i Liljansberg.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in