Headerbild

Flera AOK:are årsdebuterade i Enköping, 3 segrar!

2012-03-30 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Nu är årspremiären avklarad för ett gäng AOK:are. 3 segrar bärgades, det var Julia Wanner D12 kort, brorsan Lucas Wanner i U1 samt Ola Jernström som (AOK-debuterade igen) i H45, detta trots att han så när missade starten och tyckte loppet var utan flyt.

Steffe gjorde ett bra lopp i H50 och slutade som 2:a. I den interna kampen i H21 drog Leif det längsta strået, sedan följde Gustav, Björn o Hansi. Ingen var dock riktigt nöjd med sin dag, 25 kontroller på en ganska knixig bana - svårt att gå helt ren. Lundgren kom och sprang Öppen 8, han var nöjd med sitt lopp och konstaterade att han öppnat säsongen förvånansvärt bra "3:e sist som han uttryckte sig".

 För övrigt kan nämnas att största bommarna lyckades en del med redan innan start då det bar av mot Oslo istället för att följa skyltningen till TC. När det var dags att åka hem anades tecken på utmattning, eller var det senilitet efter vintern, hos en av våra D40:or. Hur var det egentligen med den där skopåsen? Pinsamt?

Nåväl, sammanfattningsvis en trevlig dag i Enköping, lite nysnö, runt nollan, soligt men blåsigt. En skog som var rätt snårig o bitvis lerig o sumpig. Långt till duschen, vilken en del också lyckades bomma......

En färsk bild på våra ungdomar hade varit på plats kanske kan det ordnas imorgon på upptakten?

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in