Headerbild

Emma Nyberg och ungdomarna tar nya grepp!

2011-10-26 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Emma Nyberg är en tjej som verkligen är på. Hon tar egna initiativ. I den här artikeln kan du läsa om vad hon och de äldre ungdomarna har på gång. Låt dig också inspireras av Emmas film. Heja på Emma och Ungdomarna!

Thomas bad mig skriva ihop lite granna om en träning som jag haft med ungdomarna hemma hos mig i Hedemora så jag gjorde också en film, det är alltid kul med lite minnen.

Förra året fick jag möjlighet att följa med ungdomarna på Skol-SM, så i år var det dags igen så jag hängde på gänget till Sundsvall.
Vi hade det jättetrevligt och många skratt blev det. (Som ni säkert sett på filmen som blivit upplagd därifrån tidigare).

När vi satt o pratade så kändes det på i stort sett alla som att konditionen tryter och att det är svårt att hålla igång på vintrarna.
Svårt att hitta motivationen. Och eftersom jag vet att klubben har löpning på tisdagar och gärna vill ha med ungdomarna där så frågade jag om vi inte skulle försöka peppa varandra och försöka vara med varje gång hela vintern. Alla var på och tyckte det lät som en bra idé. 
Så det var det första vi bestämde att vi ska börja att vara med på tisdagslöpningen.

Eftersom jag bor i Hedemora och det verkar som att de äldre ungdomarna tycker det är kul när jag peppar dom lite extra så erbjöd jag dom att komma hem till mig varannan, var tredje söndag och vi kör lite varierad träning och avslutar med lite mat och träningsprat. 

Så vi har kört en träning hos mig hittills. Det var riktigt lyckat och roligt!
Vi värmde upp lite för att sedan köra på "utomhusbanan" vid Ishallen. Det är en riktigt rolig bana men rätt ansträngande. Så efter 5 varv var vi rätt trötta och åkte hem till mig för att tillaga lite tacos, planera Halloween-OL och umgås. 

 Passar på och berättar en liten rolig historia som hände i somras då jag sommarjobbade i gruvan i Garpenberg. Jag jobbade med en kille som spelade hockey i Hedemora så jag sa att jag ibland var i "banan" och tränade lite, till svar frågade han varför jag var i banan? Ja men det är ju jätteroligt med lite varierande träning tyckte jag. Till svar tyckte han jag var lite knas för dit går ingen normalmänniska, det är ju jobbigt där! 

Men ungdomarna verkade stormtrivas där så det kommer absolut bli mer träningar där så skulle någon mer vilja åka några mil och göra oss sällskap så är det helt okej. Man måste inte vara ungdom för att få vara med! Utan alla som känner sig sugna kan hänga på! 

Egentligen skulle vi ha vårat andra träningstillfälle imorgon (senaste helgen) men då jag har lite mycket tentor kommande 2 veckor och rätt många var upptagna så blir nästa träningstillfälle förmodligen vecka 44. (Inget spikat) Så är det någon som känner att de vill hänga med som jag inte frågat så är det bara att höra av sig! 

Har inget direkt upplägg utan man får helt enkelt komma med idéer och förslag till träning och så kör vi det!

Vi tränar ihop för att ha kul och peppa varandra! 

Så kika gärna på filmen jag gjort, det är bara lite små klipp här och där. Men ni får en liten blick på vad vi gjorde! :)

Emma Nyberg

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in