Headerbild

Karnevalsloppet förberedelser - nu är vi redo!

2011-05-24 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Tack alla funktionärer för kvällens arbete, det löpte på fint. Ibland blev det lite ineffektivt i väntan på uppgifter. Men känns som det är bättre. Imorgon kör vi från 8.00. Då ska några tält resas, el ska dras, avspärrningsstaket tas emot och plockas ut.

Fika o frukt kommer att finnas i funktionärstältet, där finns också Bagheera västar som ska användas. AOK-löpare kan använda det blå tunneltältet framför stadshuset för ombyte. Det pratas om regn imorgon, åtminstone på fm - men vi får väl se.....

Har du ingen riktig uppgift eller har det lugnt på din post. Så kom till korsningen, där finns alltid uppgifter vid start, varvning, bana o målet! Bara att hugga in. När loppet är över ska allt material till Tråbacken, då är det bra med många släpvagnar som kan köra i skytteltrafik, bra också om några (som vet vart grejerna ska) kan ta emot vid Tråbacken. Toavagnen ska Lions ta över, 7 bord lämnas kvar som de vill låna, avspärrningsstaketen ska lastas noggrant för transport till Sandviken på kvällen, ev behövs någon lastbilsförare som kan ta bort lastbilen vi lånat som scen.

Imorgon ger vi gärnet för att bjuda alla deltagare på ännu ett bra Karnevalslopp!

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in