Headerbild

25 på Motionsorientering 4/5 - nu med bilder!

2011-05-03 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

En något kylslagen men trevlig motionsorientering genomfördes på onsdagen. Tävlingscentrum var i Baggbo och det var Börje Rehnström, Gustav och Inge Andersson som lagt banorna. Datatjänsten sköttes av Lars Lundén med support av Anneli Holmquist.

Resultat

Sträcktider

25 deltagare hörsammade inbjudan. Roligt med en hel del nya och nygamla. Till nya får man räkna Anders Andersson som sakta men säkert håller på att omskolas till orienterare. Mohammed Shawali var nog för allara första gången ute på egen hand trots att han har en 25-mannastart i bagaget. Eva Johansson från årets nybörjarkurs för vuxna och Erik Sundkvist som var med lite för ett par år sedan.
Nygamla att glädjas åt, Malin Johansson som pangvann kortsvår och Jimmy Lövgren som skötte sig med den äran på kortlätt.
Glädjande med flera av ungdomarna på plats. Så mycket teknikträning som möjligt är den rätta medicinen för att utvecklas. Bra att du tog Steffe på orden Erika!
Nästa vecka kör DOL träningsorientering. De var förresten inte med i kväll. Fullt upp med förberedelserna för att vi ska få en rolig helg i trakterna av Kårbo och Slogmossen.

Skriv gärna en kommentar om dina upplevelser i Baggboskogen.

Motionsorienteringslathund

På ingressbilden är det Rembos Ulla Nykvist i förgrunden

110504malinj
Malin Johansson gjorde härlig come back!

110504erikeva
Erik Sundqvist och Eva Johansson får några ord på vägen av Inge Andersson

110504vätska
Vem är det som har laddat upp med egen vätskekontroll?

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in