Headerbild

Folkareseriens premiär genomförd - nu med bilder

2011-05-02 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

På tisdagen genomfördes premiären i årets Folkareserie för ungdomar. Avesta OK stod som värd och tävlingen arrangerades väster om Bjurfors vid Grevens berg. Banorna, som lagts av Lars Lundén, hade medeldistanskaraktär och var lagda i ett väldigt kompakt o

Resultat

Sträcktider

 

Vädret var okay även om det var riktigt kallt. Vi har blivit bortskämda med det otroliga vårvädret. Markerna är fantastiskt torra så det var ett trevligt underlag som bjöds deltagarna.

Glädjande var den markanta ökningen av deltagare. 63 kom till start, motsvarande siffra från förra året var 56. Framförallt verkar det som klubbarna är rejält på gång med rekrytering. U1 hade 32 deltagare mot 18 förra året!

Arrangemanget flöt på fint. Lars Lundén och Anneli Holmquist skötte den viktiga databiten. Deras fingrar behövde nog ett fotbad då de kom hem!

Vid starten hade vi rutinerade Leif markfjärd som på ett lugn sätt såg till att alla kom iväg på ett bra sätt.

I övrigt cirkulerade funktionärer kring målplatsen för diverse sysslor.

Lite intern AOK-touch
Fantastiskt roligt med så många nybörjare. De verkar intresserade och har ett bra föräldrastöd, precis som det ska vara. De fick dessutom hjälp med uppföljning, en uppgift som Maria Strömberg fördelade.
Nästa vecka åker vi till Långshyttan. Avfärd blir från parkeringen bakom Markusskolans gymnastikhus 17.15. Det vore toppen om de flesta av uppföljarna som var med nu åker med då också och lotsar barnen vidare!

Kommentera gärna artikeln

På ingressbilden ser vi Anja Micelson startberedd med uppföljaren Anna-Karin Lövgren

110503noah
Noah Eriksson en av årets nybörjare med mamma Jansson som medhjälpare. Vi ska nog få ett namn på henne så småningom.

110503berittildeelias
Berit Ståhl som uppföljare åt Tilde Blixt. Dessutom Elias Korhonen som håller på att växa i H12-kostymen på ett utmärkt sätt.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in