Headerbild

Arosfortet 20/3! - nu med bilder

2011-02-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det blev succé även i år. Kommentera gärna dagen under läs mer. Vi var drygt 40 som gav oss i kast med de utmaningar som gavs i de olika cellrna!

Det utkämpades hårda strider i många celler och alla gav sig i kast med både fysika och taktiska banor. Det var en stor spridning i gänget men både stor som liten såg ut att trivas på Aros Fortet.

Två timmars lek före lunch och sedan två till efter gjorde att de flesta var utmattade efter många prövningar. Ungdomslaget med Kim, Liam, Ida och Jocke lekte hem mest poäng och blev även Highscore bäst av alla idag. Men vuxenlagen var inte långt efter och utförde i mellan åt mirakel i cellerna. Helt ärligt så kan man nog lugnt säga att flera av lagen inte tog alla sina poäng på korrekt sätt. 

Tyvärr så är man ju mest med laget så jag har inte full koll på hur alla trivdes men vid den goda maten som Maj-Britt fixat var det i alla fall idell glada miner. 

Några kommentarer från vår Facebooksida nedan:

Magnus Daniels
Vilken underbar dag på Arosfortet. Tänk att man måste ta hjälp av sina barn för att komma tvåa. Jag tänker på HUMM. Tack Johan W för ett bra arrangemang. Och tack lag kompisar för en strålande insatts

Anneli Holmquist
Håller med Magnus. Vilken bra dag, och vilket härligt gäng. Kommer absolut med nästa gång, om det blir något.











 

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in