Headerbild

Tisdagens löparträff

2011-02-01 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Drygt 10 löpare var med på kvällens runda. Sören Wedberg visade upp alternativ på skodobb. Efteråt diskuterades årets verksamhet.

Träningen rullar nu på tisdagar, torsdagar o söndagar. I slutet av mars kommer vi att försöka samla ihop gänget inför våren med en liten upptakt. Tisdagar i april och maj kommer att innebära gemensamt tempopass för alla.

Vi kommer att delta på Engelbrektstafetten (som tyvärr krockar med Sälenlägret i år), Vasastafetten och ev ytterligare någon stafett. 

En lista med tävlingar har tagits fram och den kommer att finnas på hemsidan. För samåkning mm hänvisas till artikeln på hemsidan där vi försöker notera de som ska åka på någon tävling, skriv under kommentar så justerar någon hemsideskunnig. Det pratades också lite om ev utlandsresa, kanske har Dave något på gång?


Leffe Markfjärd tog ett litet break från skidåkning och var med och sprang. Han hade hört uppropet om Jukola och blev sugen.


Här har vi ett par alternativ på löpskodobb som Sören Wedberg visade upp. Hälsa gärna på honom i skomakeriet i Plushuset.


Sören passade också på att spela lite pingis. Många år sedan sa han, men det tog sig.....

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in