Headerbild

På gång i klubben!

2011-02-01 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

I och med att infobladet jag brukar skriva inte har kommit till stånd en tid så blir det några rader här om vad som är på gång.

U-gruppen hade igår ett mycket positivt möte där olika aktiviteter planerades och där ansvariga sattes till olika uppgifter. En del redan tillfrågade och andra som ska tillfrågas. Genomgående handlar besättningen  om att sprida uppgifterna så långt det är möjligt, något vi hoppas alla ställer upp på för att få bästa möjliga u-verksamhet och övrig verksamhet.

Ungdomsbiten ser ut så här till en början: Torsdagar i mars kommer Sussie o Tom att ordna träningar (lekar, stafetter mm) för barn o ungdomar. En pulkadag med korvgrillning planeras till Åsbo. En klubbdag på Arosfortet i Västerås planeras till 20 mars (ev 19 mars). En ungdomsupptakt är sedan planerad till söndag 27 mars. Nybörjarkurs (leds av Maria) 4 måndagar med start 4 april. Ungdomsträningarna i skogen startar torsdag 7 april. Motionsorienteringarna kommer att köras onsdagar, med start 6 april.

Löpträningarna rullar på tisdagar, från 5 april kommer de att bli mer tempobetonade med olika intervalltyper. Dit är också ungdomar och alla nadra välkomna att vara med.

Karnevalsloppet, 25-års jubileum, måste komma igång. Inbjudan till första mötet v 6.

Helena o Susanne kommer att ordna gympa i Tråbackens aktivitetrum varannan torsdag, troligen start 7 mars.

Det lutar åt klubbläger i Sälen 30/6 - 3/7

Så är läget för dagen........

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in