Headerbild

Vi ses vid Dalaporten (Brovallsgården) i helgen!

2010-05-07 i Nyheter / Egna nyheter / Egna nyheter

Prenumerera via:

RSS

Dalaporten arrangerar dubbeltävling vid Brovallsgården i helgen. Många AOK:are anmälda, men det går jättebra att åka dit och springa en ungdomsbana eller en öppen klass. Läs mer nedan.

Om tävlingarna
Båda tävlingarna arrangeras av Dalaporten vid Brovallsgården i Karlbo. Det kan bli uppemot 2 km att gå till tävlingen så var ute i god tid och följ parkeringsanvisningarna (eller ta cykeln). Första start är 11 på lördagen och 10 på söndagen. Lördagen är en medeldistanstävling och söndagen är en långdistans. Detta är inget att bry sig om ifall du anmäler dig på tävlingsdagen.

Lite praktiskt om du är ganska ny
Då du kommer till tävlingen söker du upp AOK:s klubbvimpel. Där hjälper vi dig tillrätta. Om du inte har sportidentpinne får du låna av oss så långt klubblagret räcker (ungdomar har förtur). Vi hjälper dig även att "köpa" rätt bana (man får titta på dem vid anmälan).

Vid tävlingen finns dusch så ta med dig ombyte så du kan vara kvar och njuta av klubbgemenskap och en välarrangerad tävling.

Om du är intresserad att köpa orienteringsprylar är detta ditt bästa tillfälle. LETRO sport från Surahammar är på plats och dom har verkligen det du söker. Ta gärna råd och hjälp av någon mer rutinerad i klubben för råd vid skoköp, kompassköp etc.

Om våra deltagare
Vi är 28 föranmälda på lördagen och 30 på söndagen och med det är vi bland de 10 största föreningarna. Förra året på motsvrande tävlingar i Horndal var vi med direktanmälda uppemot 50 deltagare per dag. Blir vi ännu flera nu?

Dalacupen
På söndagen är det premiärtävling i Dalacupen för ungdomar 13-16 år. Där har vi också några framtidslöften att heja lite extra på. Gustav Andersson och Viktor Lundén i H16. Lovisa Östman och Erik Mickelson i D16. I D14 har vi Amanda Daniels. Alla dessa har kommit en bra bit på väg. Viktor och Lovisa var med på USM förra året och Gustav och Erika knackar definitivt på dörren i år.

Skriv gärna en egen kommentar nedan.

Adress

Avesta OK - Orientering Box 49 77421 Avesta

Kontakt

Tel: 0707865090 E-post: info.avestaok@gmail.com Swish: 123 196 15 31 Bankgiro: 5235-2424

Drivs med KlubbenOnline

Logga in